• Gratis verzenden in NL vanaf € 52,50 Duitsland & Belgie vanaf € 62,50
  • Op ma t/m do vóór 15.00 uur besteld en op vrijdag vóór 12.00 uur verzending zelfde dag.
  • 14 dagen retouren

Bestellen & Verzenden

Prijzen 

Al onze prijzen worden vermeld inclusief Btw.
Op facturen wordt de btw apart vermeld.

Korting

Indien U een account aanmaakt kunt U in veel gevallen gebruik maken van onze Staffelkortingen en andere aanbiedingen.

Afrekenen
U kunt uw bestelling betalen via:
  • iDeal
  • PayPal
  • Bancontact/MisterCash
  • Sofort Banking
  • Overboeking (binnen 14 dagen, alleen met account)

 

Verzenden
Koffiegilde.nl verzend bepaalde goederen binnen Nederland en naar België en Duitsland.
Voor verzendingen maakt Koffiegilde.nl gebruik van Parcel.nl, DHL, Gls en DPD.
Uw bestelling volgen bij DHL kan enige tijd duren. Doorgaans worden bestellingen pas na 21:30 uur verwerkt.
Bestellingen maandag t/m donderdag vóór 15.00 uur vrijdag vóór 12.00 uur geplaatst worden dezelfde werkdag verstuurd indien voorradig in ons eigen magazijn. U kunt ervan uitgaan dat de zending de volgende werkdag bij u zal worden aangeboden. Voor verzendingen naar België en Duitsland kan geen lever dag vastgesteld worden, maar gemiddelde levertijd is 2 werkdagen. 
Pakketdiensten streven er naar om onze zendingen binnen 24 uur te bezorgen. Zodra wij uw bestelling aanbieden bij vervoerder ontvangt u automatisch een e-mail waarin staat aangegeven dat uw bestelling verzonden is. Vervoerder bezorgd niet op zaterdag en zondag. Heb U uw bestelling op de zaterdag nodig, neem dan even contact met ons op.
Indien U op de aflever dag niet aanwezig bent, is het mogelijk dat het pakket bij uw buren zal worden aangeboden. In dit geval ontvangt u een kennisgeving in uw brievenbus waarin staat op welk huisnummer het pakket is afgeleverd.
Niet alle artikelen die koffiegilde.nl aanbied worden verzonden. Dit zal dan bij het artikel worden aangeven. Deze zullen wel in het postcode gebied 7500-7600 geleverd worden.
Koffiegilde.nl behoud zich het recht voor om bestellingen met eigen vervoer uit te voeren.

 

Verzendkosten
Helaas, gratis verzenden bestaat niet. Koffiegilde.nl rekent daarom tot een minimum bedrag de daadwerkelijke kosten. Komt U daarboven nemen wij deze kosten over.
Bij een aantal grote Shops is gratis verzenden ook niet gratis. Dit zit bij de verkoopprijs in, besteld U meer artikelen betaald U eigenlijk ook vaker deze verhoging in de prijs.
M.i.v. 8-03-2022  zijn de verzendkosten en drempel licht verhoogt i.v.m de stijgende brandstofkosten
Nederland      € 8,95 (gratis vanaf € 29,95 voor de postcode's 7500-7600)
Nederland      € 8,95 (gratis vanaf € 52,50)
België              € 9,95 (gratis vanaf € 62,50)
Duitsland        € 9,95 (gratis vanaf € 62,50)
Luxemburg     € 9,95 (gratis vanaf  € 62,50)

Afhalen
Koffiegilde.nl heeft geen winkel. Koffiegilde.nl levert producten vanuit het magazijn.
Afhalen is alleen op afspraak mogelijk. Hiervoor dient U uw telefoon nummer bij de adresgegevens in te vullen. Indien U tijdens de bestelling kiest voor afhalen zullen er geen verzendkosten in rekening gebracht worden. Voor afhalen graag eerst telefonisch contact. U dient uw bestelling vooraf gedaan te hebben.
Contant betalen bij afhalen is niet mogelijk. U dient vooraf te kiezen voor iDEAL, PayPal of een overboeking

 

Milieu
Om het milieu niet onnodig te belasten hergebruiken wij geleverde verpakkingsmaterialen. Niet altijd even mooi, maar wel effectief.
Aan koffiegilde.nl geleverde verpakkingen worden zoveel mogelijk door ons gebruikt om goederen in te pakken of dienen als vulmiddel in dozen.
Voor het milieu beter, voor koffiegilde.nl en dus ook voor U beter. Het helpt de prijzen laag te houden.

 

Retourneren

Wilt u een artikel ruilen of retourneren. Dat is geen probleem bij Koffiegilde.nl.
U kunt ons dan een e-mail te sturen. Wij sturen u vervolgens via e-mail de retourinstructies.
De portokosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Zorg er voor dat het product onbeschadigd en in de originele ongeopende verpakking zit. Mocht U een verkeerd artikel hebben ontvangen, zullen wij uiteraard de verzendkosten aan U vergoeden.
Herroepingsrecht
Nadat u het bestelde product heeft ontvangen, heeft u de bevoegdheid om binnen 14 werkdagen na ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met Koffiegilde.nl te ontbinden.
Hiervoor hoeft u geen reden op te geven.
U kunt alleen van dit herroepingsrecht gebruik maken indien de producten compleet en onbeschadigd, ongebruikt zijn en in de originele product-verpakking worden geretourneerd.
Indien u de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u dit via e-mail aan Koffiegilde.nl kenbaar te maken. U krijgt dan z.s.m. instructies om de goederen terug te sturen naar Koffiegilde.nl.
U dient zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden te dragen.
Koffiegilde.nl zal na ontvangst van de geretourneerde goederen, en indien deze in dezelfde staat zijn als bij aankoop, binnen uiterlijk 14 dagen het te vergoeden bedrag terug storten.
Indien U gebruik maakt van het herroepingsrecht over de gehele bestelling, zal Koffiegilde.nl U de eventuele verzendkosten van de geleverde bestelling vergoeden.
Dit geldt niet voor het retour zenden.