• Gratis verzenden in NL en België vanaf € 95,00
  • Op ma t/m vr vóór 12.00 uur besteld, verzending zelfde dag.
  • 14 dagen retouren

Koffie

Bent u op zoek naar verse gebrande koffiebonen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Koffiegilde heeft bonen van uitstekende kwaliteit van koffiebranders uit verschillende landen zoals Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje. Wij hebben een diep assortiment van Jurado en Tierras Del Café.

Maak een keuze:

Stel een Aflopende Directie in

16 artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

16 artikel(en)

Café Jurado

Koffiegilde is trotse importeur van Café Jurado en Tierras del Café koffie. Deze koffie wordt geproduceerd in Alicante gelegen aan de Oostkust van het Iberische Schiereiland. Deze koffie is 100% natuurlijk gebrand en wordt ook op de Torrefacto manier gebrand. Dit zorgt voor een overheerlijke smaak.

Waarom Koffiegilde?

Koffiegilde is importeur van diverse soorten koffie. Door onze eigen import uit landen zoals Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje kunnen wij worden voorzien van koffiebonen van uitstekende kwaliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij koffiebonen kunnen aanbieden tegen zeer scherpen prijzen. Naast onze scherpen prijzen profiteren de klanten ook van een snelle levering, gratis verzending vanaf € 52,50 en de mogelijkheid om uw eigen verpakking te creëren.