• Gratis verzenden in NL en België vanaf € 95,00
  • Op ma t/m vr vóór 12.00 uur besteld, verzending zelfde dag.
  • 14 dagen retouren

Koffiebonen

Bent u op zoek naar de lekkerste koffiebonen van zeer hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een diep assortiment met verschillende bekende merken zoals Café Jurado en Tierras Del Café. De koffiebonen komen uit klassieke landen, waarin de kwaliteit van koffie hoog in het vaandel staat, zoals Spanje, Brazilië, Ethiopië, Nicaragua en nog veel meer.

Stel een Aflopende Directie in

8 artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

8 artikel(en)

Koffiebonen

Met de lekkerste koffiebonen van merken, zoals Café Jurado en Tierras Del Café, maak je heerlijke kopjes koffie voor je visite, klanten of personeel. Deze koffiebonen komen uit landen van over heel de wereld, en hiermee worden de lekkerste en beste koffiebonen voor jou beschikbaar gesteld. De koffiebonen worden vaak gebruikt in Spaanse tapas barretjes en cafetaria’s in de omgeving van de Spaanse stad Alicante.

Koffiebonen van Café Jurado

Café Jurado is in 1912 opgericht door de familie Jurado en is na vier generaties nog steeds in het bezit door deze familie. Zij specialiseerde zich in het branden, produceren en verwerken van koffiebonen in de Spaanse stad Alicante. Momenteel is Café Jurado functioneel in meer dan 20 verschillende landen. In 1997 zette Café Jurado een stap voorwaarts in de Total Quality strategie. Dit werd gedaan omdat de koffieproducent uit Alicante veel waarde hecht aan de samenwerking tussen de producent en boeren. De koffie van Café Jurado is daarom ook maatschappelijk verantwoord, 100% naturel en ecologisch.