• Gratis verzenden in NL en België vanaf € 95,00
  • Op ma t/m vr vóór 12.00 uur besteld, verzending zelfde dag.
  • 14 dagen retouren

Vriesdroog Koffie

Vriesdroog koffie (ook wel bekend als instant koffie) smaakt heerlijk en is snel gezet. Het is daardoor ideaal voor in een kantine of bedrijf waar een grote groep mensen in een korte tijd kan worden voorzien van een lekkere kopje koffie. Vriesdroog koffie is namelijk al in c.a. 5 seconden gezet. Daarnaast ben je verzekerd van een constant kwalitatief goede kop verse koffie.

Stel een Aflopende Directie in

5 artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

5 artikel(en)

Waarom vriesdroog koffie?

  • Een kopje vriesdroog koffie is snel gezet.
  • Een kopje vriesdroog koffie is goedkoop.
  • Weinig onderhoud omdat er geen afval is.
  • De koffie heeft een constante kwaliteit

 

Vriesdroog koffie is dus ideaal om te gebruiken op plekken waar een hoog koffieverbruik behoefte aan snelheid en continuïteit is. Hierdoor is vriesdroog koffie erg populair voor grote kantoren, bedrijfskantines en sportkantines.

 

Hoe wordt vriesdroog koffie gemaakt?

Vriesdroog koffie is gemaakt van verse koffie. Er wordt een grote hoeveelheid verse sterke koffie gezet die direct ingevroren wordt bij een temperatuur van maar liefst -40°C. Het invriezen gebeurt zodat de smaakstoffen en aroma’s goed behouden blijven. Na het invriezen ontstaan grote plakken koffie. Deze grote plakken koffie worden verkruimeld tot kleine korreltjes. De kleine korreltjes gaan naar een vacuüm kamer waar de korrels worden opgewarmd. In de vacuüm kamer word het water onttrokken. Nu is de vriesdroog koffie klaar om in de verpakking te stoppen zodat jij als klant kunt genieten van deze heerlijke koffie.

 

Het verschil tussen instant, vriesdroog en oploskoffie

Je vraagt je misschien af wat het verschil is tussen instant koffie, vriesdroog koffie en oploskoffie? Dat antwoord is heel simpel, namelijk helemaal niets. Dit zijn namelijk allemaal verschillende termen voor hetzelfde soort product.

 

Bestellen bij Koffiegilde

Koop bij Koffiegilde makkelijk en snel vriesdroog koffie via onze webshop. Maak een account aan en krijg direct extra voordeel zonder contract.