• Gratis verzenden in NL vanaf € 49,95 Duitsland & Belgie vanaf € 59,95
  • Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, verzending zelfde dag.
  • 14 dagen retouren

AANBIEDING ! gaat uit assortiment ...MUMA tea

Thee voor ieder moment van de dag.

Koffiegilde heeft een nieuw merk op voorraad. Muma healthy tea is een exclusieve 100% biologische thee en daarnaast ook nog een millieuvriendelijk. Deze fairtrade thee is speciaal geselecteerd voor momenten van de dag. De thee is verkrijgbaar in zeven verschillende smaken voor verschillende momenten van de dag. Van ´Wake up´ tot aan ´Sweet dreams´ is er thee voor de hele dag. Deze theesmaken zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Koffiegilde.

Smaken MUMA tea

After dinner

Relax and take a moment for yourself

Deze aromatiserende groene thee is een mengsel van munt pepermunt, venkel, gember, kamille, stukjes citroenschil en rooibos. Ideaal voor na het avondeten. De thee heeft een frisse muntsmaak waarbij gember en venkel de combi zijn om de maag te kalmeren. De kamille zorgt voor een kalmerende werking. De after dinner is het perfecte momentje voor uzelf.

Body reset

Take a moment for yourself

Body reset is een groene thee met verbana, gember en kurkuma. Deze thee is rijk aan kruiden. De frisse smaak van verbana zorgt voor ontspanning. Gember werkt stres verminderend. Dit samen met de reinigende werking van kurkuma zorgt voor het ideale middel om even tot jezelf te komen.

Refresh your mind

Open your thoughts

Biologische groene gearomatiseerde thee met kruiden van verbena, citroengras en moringa. Deze thee zorgt ervoor dat u uzelf vitaal en energiek voelt. Voor zowel de lichaam als de geest is deze thee goed. Moringa is een kruidextract met een hoog energielevel.

Pure energy

Stay focused and feel energetic.

Deze groene thee is gearomatiseerd met citroengras, gember, rozemarijn, stukjes aardbei en guarana. Deze kruidenthee is de energieboost die u verdient. Guarana is een kruidextract die al heel lang wordt gebruikt om de lichamelijke en mentale vermoeidheid tegen te gaan. Ideaal om er weer helemaal tegenaan te gaan.

Sweet dreams

Relax and recharge

Kamille, citroengras en kurkuma zijn de grondleggers van deze biologische kruidenmix. De eigenschappen van kurkuma en kamille kom je tot rust. Kamille brengt een zachte en zoete smaak met haar mee die bekend staat voor haar kalmerende tevens ontspannende werking. De kurkuma is het kruidextract met een reinigende werking. Een zoete, warme en zachte thee zorgt ervoor dat u lekkerder en beter kunt slapen.

Wake up

Prepare for a fresh start of the day.

Deze gearomatiseerde, biologische, groene thee heeft een kruidenmix met rozenbottel, citroengras, moringa, stukjes appel en sinaasappelschil. Deze thee is ideaal voor de start van je dag. Moringa staat bekend voor de energiewaarde die het met zich meebrengt. De thee is daarnaast heerlijk fris van smaak.

Happy spirit

Feel the possitive vibe

Deze groene thee is een kruidenmix van citroengras, gember en kurkuma. Deze frisse kruidenthee zorgt ervoor dat u uzelf fris en gezond voelt. Kurkuma staat bekend om haar vele vitamines. Gember helpt u om eventuele stress te verminderen. Geef uw stemming de boost die het soms nodig heeft.

Deze smaken zijn allemaal apart verkrijgbaar in doosjes van 20 zakjes. Liever de complete set in één keer aanschaffen? Ook dat is geen probleem. In de shop hebben we ook een MUMA tea theekist met alle smaken erin. MUMA tea is fijn voor uzelf. Maar ook een ideaal geschenk voor uw relaties.