• Gratis verzenden in NL vanaf € 52,50 Duitsland & Belgie vanaf € 62,50
  • Op ma t/m do vóór 15.00 uur besteld en op vrijdag vóór 12.00 uur verzending zelfde dag.
  • 14 dagen retouren

Veilig Winkelen

 

Koffiegilde.nl behandelt uw gegevens met de grootste zorg. Zo zullen wij uw gegevens nooit doorspelen of verkopen aan derden, zoals op onze 'privacy' pagina is te lezen. Om te voorkomen dat uw gegevens worden onderschept en toch bij derden terecht komen, hebben we diverse maatregelen genomen. Hierdoor wordt de veiligheid van uw gegevens volledig gewaarborgd.

Koffiegilde.nl maakt tijdens uw bezoek gebruik van een Comodo SSL beveiligde verbinding.

Dit kunt U zien door de S na http(s) in de adres balk.

 

SSL Secure Socket Layers (SSL) is een wereldwijd gebruikt, geavanceerd beveiligingssysteem voor het internet.SSL versleutelt uw gegevens en beschermt deze tegen 'afluisteren'.

Onderschepte gegevens zijn door de codering onleesbaar en zodoende beveiligd tegen misbruik van derden.

 

Het SSL protocol omvat:

End point authentication: de identiteit van de server waarmee gecommuniceerd wordt, staat vast en wordt niet gesimuleerd door iemand met minder goede bedoelingen.

Message integrity: de data, uitgewisseld met de server, worden onderweg niet onderschept en aangepast. Indien dat wel gebeurd, kan dat makkelijk gedetecteerd worden.

Confidentiality: de data worden versleuteld. Een hacker kan geen informatie lezen door de data (pakketjes) op het internet te onderscheppen. Nagenoeg alle browsers ondersteunen het SSL protocol.

 

Online betalingen worden nooit uitgevoerd op de server van koffiegilde.nl maar op, ook door SSL beveiligde servers indien u betaalt met iDEAL, Paypal of een overboeking.

 

Wat kunt u zelf doen?

 

•Ga zorgvuldig met wachtwoorden om. Uw Koffiegilde.nl wachtwoord is strikt persoonlijk.

•Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord daarom aan niemand anders of wijzig het daarna.

•Veel browsers geven u de mogelijkheid om uw gebruikersnaam en wachtwoord op uw pc te bewaren. Gebruik deze optie alleen op uw eigen pc.

•Voorkom het gebruik van onveilige wachtwoorden.

•Wachtwoorden die voor de hand liggen, zijn onveilig.

•Laat uw wachtwoord uit zowel letters als cijfers bestaan.

•Wijzig uw wachtwoord regelmatig.

 

 

Anoniem op Internet zoeken !

 

Bijna iedereen maakt gebruik van zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing om informatie op internet te vinden.

Wat niet iedereen weet is dat deze zoekmachines uw surfgedrag gebruiken om advertentie's op maat bovenaan te zetten. Voor deze advertentie's moeten webshops veel geld betalen.

Hierdoor krijgt U niet vanzelfsprekend de onafhankelijke resultaten te zien die U wenst. Ook heeft dit uiteraard invloed op de prijzen. Koffiegilde.nl betaald niet om gevonden te worden.

Hierdoor houden we de prijzen laag.

Koffiegilde.nl kan Duck Duck Go aanbevelen. Anoniem en met respect voor de Privacy.

 

Koffiegilde.nl is gestopt met de vermelding van keurmerken. Diverse keurmerken vragen gewoon teveel geld en/of doen niet wat ze beloven.

Koffiegilde.nl steld zich als doel om de klant de koning te laten zijn. Mocht er al een geschil zijn wordt deze op zeer snelle en juiste manier opgelost.

Koffiegilde.nl behoeft geen schouderklopjes, wij vinden het normaal dat er een goede service verleent wordt. Koffiegilde.nl zal dan ook nooit betalen om aardig gevonden te worden op Internet.

Koffiegilde.nl verstuurt geen nieuwsbrieven en doet geen aanbiedingen via de mail aan Consumenten. Aanbiedingen en Staffelkortingen worden zichtbaar op Koffiegilde.nl als U zich aanmeldt met Uw account. Deze kortingen worden regelmatig gewijzigd, dus af en toe inloggen kan geen kwaad.